marți, 5 februarie 2013

Să vă ia dracu.


Salutări, națiune de mediocri.
Cum pe anul ăsta n-am scris nimic, încep acum.Așa, mai cu întârziere, vă doresc ca anul ăsta să aveți parte de cât mai multe violuri, beții și omoruri. N-am ce scrie mai mult, că mai mult decât asta nu meritați. Probabil erați fericiți văzând că n-am mai scris nimic în ultimul timp. Evident, vă stric fericirea acum că am revenit. Și acestea spunând, îmi reiau programul, și anume să arunc cu căcat în ce vrea buca mea stângă și încă alte câteva părți ale corpului meu. Vă anunț că azi n-o să scriu din aberațiile mele veșnice, și o să scriu ceva ce un om în parametri normali poate scrie. Și un om în parametri normali ar scrie despre cât de plictisit e, despre cât chef de viață n-are, despre ce vreme e afară... și cam atât. Tura asta încerc să fiu și eu un om normal și să scriu cât de plictisită sunt. Sau mai bine nu. Să fii plictisit e mai rău decât să fii paralizat sau omorât cu bolovani. Poți să te arunci și de pe bloc, că până și poliția e prea plictisită să vină să investigheze. Azi o să scriu ceva cât de cât obișnuit, să văd dacă îmi iese. Și anume: chestii care nu-mi convin mie. Și poate și vouă. Habar n-am. Nu mă interesează ce gândiți.
1. M-am săturat de atâta mitocănime ca de mere pădurețe. Prostie cât vezi cu ochii. Și când vezi că ești înconjurat numai și numai de idioți care mai de care, îți vine naibii să te duci să te împuști. Generația din ziua de azi din păcate nu mai știe să gândească logic și o ia direct pe arătură, fără nici o reținere. Ce să mai avem pretenții la oameni de frunte în națiunea română, dacă nu suntem în stare nici măcar să terminăm liceul, unii dintre noi. Tineretul de degradează din ce în ce, iar eu din cauza asta sper la un sfârșit al lumii cât mai rapid.
2. Copilăria. Copilăria, cea mai frumoasă perioadă a întregii tale vieți. Probabil sunt eu paranoică, dar mi se pare cea mai mare prostie posibilă să vezi un copil de 5 ani cu tableta în mână. Aia nu-i copilărie. Când aveam eu 5 ani nici nu știu dacă existau cărămizi de-alea de Nokia alb-negru. Când eram copilă aveam cărți de colorat și jucării, nu tablete și iPhone-uri. Cu cât avansează tehnologia mai mult, cu atât se îndobitocește și viitoarea generație. Puștii din gerenația viitoare o să fie complet diferiți, mai ales la mentalitate. Atâta tehnologie și atâta lipsă de activitate, după părerea mea o să le distrugă viețile. Păcat. Păcat că mergem din prost în mai prost.
3. E atât de deprimant să vezi că ești înconjuat de ființe semi-retardate care în afară de manele și tot ce ține de ele nu știu ce să vorbească. Ai impresia că ești parcă teleportat în altă lume, un univers paralel în care cocălăreala e singurul mod de a trăi. Când vezi atâta prostie care te înconjoară, îți piere până și cel mai mic chef de viață. Când vezi toate pițipoancele aliniate pe stradă, de parcă ar fi pe centură, cu cercei lungi de 5 metri, date cu 2 tone de fond de ten și toți cocalarii cu hainele lor roz și alte culori țipătoare și cu frezele lor ălea fără nici un farmec, parcă ți se taie orice poftă de mâncare și de viață și dai o flegmă în scârbă. Trist, dar adevărat.
Mneah, ajunge atât. Mi-e silă deja să scriu mai mult, deși subiectele care nu-mi convin mie sunt într-un număr de sute, poate chiar mii. Și, ca să nu-mi stric ritmul, vă zic un ,,Sugeți pula!'' ca de obicei.