sâmbătă, 26 octombrie 2013

N.U.D. (Națiunea Unită a Dobitocilor)

Salutări, bețivani și coțohârle.

În ultima vreme practic am dormitat cât se poate de mult. Și mi-a fost mult prea lene să mai scriu. Azi am zis să scriu despre două chestii.

1. Trendurile, care mie mi se pare cel mai de prost gust lucru realizat vreodată. Am văzut acum că se poartă încălțările alea gen adidași cu talpă înaltă, dinăia lucioși (exemplu:  http://imgur.com/4ZTWEB0 ). Cine pula mea a inventat copitele astea? Și cine ar fi atât de idiot (idioată de fapt) să poarte așa ceva? N-am înțeles niciodată trendurile. Și nici nu o să le înțeleg.  Acum 2 săptămâni când am mers să-mi cumpăr o pereche de bocanci, prin toate magazinele vedeai numai panarame dinăstea. Sau de-astea: http://imgur.com/UDTy7mP . A trebuit să colind 3 sferturi de oraș ca să găsesc o pereche de încălțări normale. Dacă trecem la categoria haine, tot ce găsești sunt colanți cu enșpe mii de feluri de imprimeuri și tăieturi și paiete și ținte și mai știu eu ce, bluze în cinșpe culori neon sau cu niște chestii imprimate absolut grețoase (spre exemplu: I love one direction sau I love my boyfriend). Tare aș râde să ajungă la modă să te îmbraci într-un butoi, sau într-o folie de-aia de plastic de 2 metri pe 2.

2. Limba română, care din păcate s-a dus dracu. (R.I.P) Văd din ce în ce mai mulți analfabeți care nu știu să scrie corect în limba română. Exemple: knd, akm, taki, fă, ejti, ieshi, iești, botik, și lista poate continua la infinit. Scriind așa nu te faci de râs numai pe tine, ci și pe mumă-ta săraca care s-a chinuit să te învețe să vorbești și să scrii cât de cât până să te duci la școală, în clasa I și pe profesorul de limba română din generală/liceu care s-a chinuit și el să te învețe să scrii și să citești corect și să ai și tu habar de unele chestii. Dar tu ești prea bătut în țeastă ca să înțelegi treaba asta, și din prost mergi în mai prost. Cel mai mișto e cuvântul (dar mi-e greu să-i zic cuvânt) ,,pupiiiiiiii :*''.  Ce căcat de rost mai are și asta? Observ că în loc să spui ,,Pa” sau ,,La revedere” mai nou se spune ,,pupiiiiiiceeeeiii! :*''. Dezgustător. Spunând asta, nu-mi arăți că ești drăguță și prietenoasă. Nu, nu ești. Ești mare și proastă direct proporțional. Comportă-te ca un om normal, nu ca o sclifosită. Bag pula în voi și-n analfabetismul vostru.

Aș mai scrie, da' mi-e prea foame. Atât pentru azi. Voi și așa nu citiți mai mult de 3 fraze. Belzebut fie cu voi. Sugeți pula.

Supliment: https://www.youtube.com/watch?v=xjEXb5hKRek