sâmbătă, 28 aprilie 2012

Retarda Barbie


Salutări, oameni cu bostana cât o nucă.
În ultima vreme m-a cam durut în cur de blogul ăsta. Așa că am să mai scriu și io ceva, că după mă faceți neam prost. Și ca subiect pentru azi sunt pițipoancele. 
Categoria 1: prințesa roz. Știți voi, acum mai nou, cam toată populația are râtul dat cu roz dinăla spălăcit, de zici că-i curul unui porc. Ei, când văd specimene dinastea pe stradă, încep să mă gândesc dacă chiar mai există cineva în afară de mine care nu se dă cu așa ceva pe bot. Și să vă zic o întâmplare. Mergeam într-o zi la școală. Și cum mergeam io liniștită pe drum, văd ceva care-mi atrage atenția. O purcică, dacă pot să-i zic și așa, avea suta de kilograme sigur, în niște colanți roz de latex, cu cizme de-alea de pescar galbene și bluză portocalie. Tipa aia era bună s-o iau pe post de sorcovă la anu' când am să mă duc la colindat. M-am oprit în mijlocul drumului și m-am uitat la ea. Apoi mă mai și întreabă dacă am vreo problemă sau de ce mă uit ciudat la ea. Taică, tu te-ai uitat în oglindă când ai plecat de-acasă? :))
Categoria 2: fata de bani gata. Știți voi, tipele cu genți de la Louis Vuitton și pantofi Armani cu tocul înalt de nu știu câți centimetri de zici c-au venit de la marile prezentări de modă din Paris sau de unde pușca mea or veni ele. Aici ar fi problema banii. Păi bă, cum să dau 23 de milioane pe o amărâtă de geantă, când cu banii ăia pot să-mi cumpăr un magazin întreg. Ăstea am impresia că nu gândesc pe ce dau banii. Bine, dacă or și avea cu ce gândi. Tre să-și înfigă unghiile de vrăjitoare puse cu enșpe mii de modele pe ele în bostana lor, care pe pariu pe ce vreți voi că n-are creier.
Categoria 3: țigăncile smardoaice. Ei, de-astea vezi mereu pe stradă, oriunde te-ai duce. Țigănci cu fuste jegoase 
de blugi și papuci Versace, cu kilu' de aur pe ele și cu telefonu dat la maxim pe nuștiu ce live de tot căcatu de-a lu salam sau adrian copilu măslină. După ce că-s agramate și că-s vai de capul lor, se mai dau și mari și tari că dacă te uiți la ele te bat până îți merg fulgii. Acest gen de oameni nu pot să înghit nici să mă plătești. N-ai ce le cere, sunt și ele ca toate ciorile de pe toate drumurile, doldora de prostie (și mă refer la țigani, nu la pasăre, că jignesc nația lor de păsări).
Mai există mai multe categorii, dar acum mi-e lene să mai scriu. Și-așa am scris prea mult pentru voi, că nu sunteți obișnuiți cu cititul. Iar pentru cine se regăsește în ce-am scris mai sus, io vă zic un singur lucru: clasicul sugeți pula.

luni, 2 aprilie 2012

Nația voastră de fantome

Salutări, javre și potăi.
Aceeași eu, ca de obicei, împrăștiind ură pretutindeni. De data asta o să-mi bat pula de nătărăiii de maneliști și poponari de pe toate străzile, care zic și ei: ,,hai băă să fim și noi metălhezi, că așa cică-i moda acum''. Să fiți tâmpiți cu crengi în cur nu vreți? Fiecare găgăuță dintre voi face de râs rasa rockerilor și metaliștilor. Da, am înțeles că abia ați auzit de AC/DC. La nume mă refer, că de ascultat pauză. Cică vreți și voi coarne, că așa-i la modă acum. Vă fac io niște cornițe c-o castană. Voi ăștia care vă zgâiți la un videoclip cu Manson de exemplu, făcându-vă cruce și cu stânga și cu dreapta, nu vă simțiti penibili? Am văzut un tip pe stradă, îl cunoșteam așa din vedere. Săptămâna trecută îi asculta pe salam și pe adrian copilu măslină și azi mergea cu telefonul dat pe Megadeth. Greu m-am abținut să nu-i dau o flegmă în păr, să se ducă fix pe creștetul capului, apoi să-l dau cu capul de bordură. Dacă compar o ceapă cu voi, ceapa e mult mai inteligentă. Sunteți niște proști de talie mondială. Nu vă meritați perechea de pulă și coaie, cum zicea un bun prieten. Morții voștri de fantome, vă înțeleg că asta-i moda, bineînțeles, după frezele ghei ca a lu' smiley sau cum drace l-o chema, da' asta e chiar la limita cretinismului. Nu destul că era națiunea îndobitocită deja, mai veniți și voi și-o prostiți și mai tare. Alt exemplu de poponar care se dă mare metălhed că așa e mișto și masculin acum e exact adolescentul ăla virgin cu postere cu justin bieber pe ușile dulapului care ascultă metal așa, cât să nu mai pară chiar atât de virgin, dar vine maică-sa după el la școală în fieare seară, nu-l lasă să vorbească urât și nu îl lasă afară mai târziu de ora 9 jumate. Îmi vine să mă duc departe în spațiu când vă văd; doar eu și asteroizii. Mă duc să-mi ascut coasa, s-o am pregătită pentru când mai ies din casă data viitoare să vă iau beregata ăstora care v-ați regăsit mai sus. Puteți să mă blestemați și pe lumea ailaltă, io vă zic doar atât: sugeți pula.

duminică, 1 aprilie 2012

Națiunea de aristocrați

Salutări, capete de pu... sfeclă.
Azi am să arunc cu căcat în ăia care cică se cred aristocrații societății. Ăia care te cred cel mai terminat om dacă înjuri, bei bere ieftină și fumezi țigări la bucată. Păi bă tăntăloilor, voi vă dați seama că toată lumea de pe stradă râde și cu curul de voi când vă vede cât de penibili sunteți? Rău e să fii și prost, da prost ca noaptea, și să fii și snob. Bun; io beau, fumez, înjur pe cine vreau și pe cine am chef. Nu puteți să-mi interziceți asta. Cap aveți, minte ce vă mai trebuie. Io tot nu pot să vă înțeleg. De ce dracu v-ar păsa de cineva pe care nici măcar nu-l cunoașteți și probabil n-o să-l mai vedeți a doua oară? Să-i mai dați și sfaturi de-alea absolut imbecile, gen nu mai fuma că nu e bine. Și ce. Voi chiar nu vă dați seama să persoana respectivă n-ar da nici măcar un scuipat pe ce i-ați zis? Să muriți voi că niciunul dintre voi ăștia născuți în buricul Parisului n-a băut bere în viața lui sau n-a folosit nici măcar o dată cuvântul pulă. Nu există astfel de specimen. Iar dacă există, e degeaba pe planeta asta. Ce veniți cu atâtea și atâtea apropouri că nu-i bine ceea ce fac, că nu e etic. Ce, ori scrie minister pe mine să-mi faceți reclamații? Puteți să-mi ziceți ce vă tună capul, pentru mine e egal cu zero. Iar acum să le iau pe rând. Prima, cu băutul. Cine ești tu să-mi zici mie să nu mai beau? Chiar nu pot să-mi dau seama. Oare de ce mai încercați să convingeți omul să nu mai facă ceea ce-i place. Tot ca mine am să fac oricum. Mi-ați spus asta în vreo 5 serii până acum. A doua chestie, fumatul. Cum ziceam și mai sus, părerile voastre imbecile sunt egale cu zero (cu minus, dacă vreți și-așa). Dacă tata n-a crăpat tot fumând de la 15 ani și pân acum, aproape un pachet pe zi, n-am să crăp nici eu. Sunteți de râsul lumii bă. Și, în sfârșit, a treia chestie: ,,limbajul de mahala”, cum îl numea cineva. V-am mai sus și vă repet a enșpea mia oară: vorbesc cum vreau io. Meritați să vă iau la rând și să vă scuip între ochi pe toți. Dacă un prost o ia pe arătură și vorbește numai despre căcaturi legate de etică (pe care nici el nu le înțelege oricum dar le spune ca să pară deștept), o ia toată turma și sar la gâtul meu cu păreri contra că uite de ce ești de căcat. În astfel de situații, lași naibii orice orgoliu și te duci unde vezi cu ochii numai de astfel de ,,zeități ale rafinamentului'' să nu dai. Iar acum ghici, plec să beau iar voi puteți să faceți spume în continuare. Muie.